Over mij, ons en de rest

Dit gaat voornamelijk over mij, wat door mijn hoofd raast, waar ik tegenaan loop, waar ik me krom om lach, mijn hersenspinsels en belevenissen.

Waarom ik dit deel hoewel ik me kwetsbaar voel? Omdat adhd geen lolletje is en niet enkel draait om gedrag corrigeren en meds. Het is er elke dag ook al zie je het niet aan me (soms niet, soms wel) en een strijd die ineens opduikt in je hoofd, waar je helemaal geen vat op hebt. Een babbel die je, ondanks dat je weet dat het niemand interesseert, niet te stoppen valt. Een logica die niet strookt met de norm. Een van dag tot dag leven en proberen accepteren, wat de ene dag beter lukt dan de andere.

Soms heb ik genoeg aan mezelf en soms van mezelf.

I am a twisted sister, sometimes…

Dit gaat over ONS: mijn twee dochters en ik, alle drie gezegend met.

Dit gaat ook over de uitgebreide ONS: mijn 2de man en zijn twee dochters, mijn ex-man, mijn familie en ADHD

En dit gaat over ADHD met flarden uit ons vroegere leven en ons huidig leven en de oplossingen die wij bieden aan de roetsjbaan waarop we soms (lees: heel vaak) zitten, hoe wij dit allemaal samen en elk apart nog eens verschillend beleven.

En heel soms gaat het over de ‘rest’, over mensen die ADHD vervelend vinden en er niet mee hoeven, verkiezen, willen leven.
En eigenlijk vallen we daar in een hele, hele slechte bui ook soms onder.

Vee