Trots

Ik ben al lang trots op mijn twee dochters en zeg dat ook regelmatig. Ze hebben allebei al een rugzakje mee maar hebben ook de spirit om zich door moeilijkheden te worstelen met een allure om u tegen te zeggen.

Eigenlijk hebben we deze strategie samen als gezin ontwikkeld: niets is onmogelijk, voor elk probleem is er een oplossing. Je moet ze alleen willen zien. En elke dag is een nieuwe dag, dus gemaakte fouten kunnen geremedieerd worden.

Zo heb ik al een jaar of vier door dat mijn jongste een probleem heeft, maar ik kon er enkel op vertrouwen dat ze dat zelf zou inzien en er vervolgens een oplossing voor zou zoeken.

Which she did today! En dus ben ik een trotse mama!

Een eerste stap is inzien dat er een probleem is, de tweede is het delen met je dierbaren die je zullen steunen (elke andere soort is ‘dumpable’), een derde fase impliceert dat je professionele hulp zoekt met wie je een plan uitdoktert op jouw maat en een vierde is je aan dat plan houden en bij afdwalen terug de sterkte hebben om opnieuw te beginnen en vol te houden.

Ik ben ervan overtuigd dat het voor haar nog moeilijk wordt maar we’ll cross that bridge when she comes to it, samen.

En haar ventje, zus, pa en ik en de hele warme kliek rond haar zijn er voor haar.

Goed zo, meid!! Je kan het, want je bent mijn meid! Love you!

Vee

Auteur: vee68

Ik ben nu vooral mezelf, hou van steampunk, motorrijden, creatief bezig zijn met interieur, heb eindelijk weer een boeiend werk en toffe collega’s, verf, olieverf, tandwieltjes en knopen. Mijn 4 shihtzu's zijn mijn 'keppetjes' Mijn gezin gaat altijd voor.

2 gedachten over “Trots”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s