Koude voeten

Ik ben opgestaan met koude voeten, letterlijk ijskoude voeten.

Dus nu zit ik die heerlijk te verwarmen voor de kachel nadat ik me door een ‘gezond’ ontbijt heb geworsteld. Een boterham met choco had beter gesmaakt maar het moet.

Als ik al een ding weet dan is het dat ik gezonder moet leven. Als ik aan dit tempo doorga dan slibt zelfs mijn mond dicht, en dat willen we niet hebben!

Dus yoghourt, studentenhavernoten en havermout it is, overgoten met een coulis van aardbeien. Het klinkt lekker en ziet er lekker uit, geef toe! Recht uit een kookprogramma.

Aanleiding tot mijn ommezwaai (de zoveelste) is een bezoek aan de Zeb gisteren. Je raadt het al: zes leuke creaties gepast, niks flatterends en dus met lege handen richting winkel om de boodschappen voor Kerstavond deels in te slaan. De frustratie leidde tot calorierijke keuzes, moet ik zeggen. 😂

En laat ik weten dat ik normaal tegen februari, als ik de hypnotiseur van 5 maand geleden mag geloven, op mijn streefgewicht zou zitten… Ja, ik liet mij een virtuele maagband zetten…

Kon ik maar verslaafd zijn aan gezond eten! Dat lukt me wel een tijdje, stomen, minder vet, WW, Montignac maar nothing sticks.

<<<<<<<<
an mijn niet consequent zijn? Ligt het aan uitstellen en dan tot de conclusie komen dat dit niet kan lukken in zo’ n korte tijd? Ben ik een emo-eter? Ik dacht het niet!

Het helpt niet echt dat mijn ventje een autodidact-superkok EN -superpatissier is. Een stukje taart hier, een pizzareceptje daar…

Ik moet aan mijn uiterlijk werken, al is het om straks bij de collega’s een statement te maken vooraleer ze met mijn ik te maken krijgen. Maar ik moet het vooral voor mezelf doen.

En dat de feesten er aan komen is een leuke stimulans om toch nog een outfit te zoeken die minder Michelintoestanden toont. Of ik koop een glittertent, dat kan ook nog.

Soit. Het voornemen is er, weliswaar net voor de rijkelijke maaltijden maar ik begin er WEL aan onder het motto: we geven niet op!

Enne, mijn voetjes zijn warm nu. Geen koude voeten meer, dat is nergens voor nodig, Vee!

Vee<<<<<<<

Auteur: vee68

Ik ben nu vooral mezelf, hou van steampunk, motorrijden, creatief bezig zijn met interieur, heb eindelijk weer een boeiend werk en toffe collega’s, verf, olieverf, tandwieltjes en knopen. Mijn 4 shihtzu's zijn mijn 'keppetjes' Mijn gezin gaat altijd voor.

Eén gedachte over “Koude voeten”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s