I feel like decorating…

Deze morgen ben ik heel creatief opgestaan, als dat al iets is wat je kan: creatief opstaan.

ik wil de oude moderne brievenbus gaan steampunken. Voor wie niet mee is, de moderne brievenbus werd na onze trip naar Asselt, Nederland vervangen door een echt steampunkmodel maar die blijkt na enige weken postervaring niet groot genoeg voor ons.

Dus de gietijzeren versie komt binnen in de woonkamer te hangen om post in te sorteren en de oude moderne wordt terug buiten geplaceerd (=geplaatst) zodat ik niet alle ogenblikken mijn bestelde pakjes moet gaan afhalen in een afhaalpunt.

Maar dat was buiten mijn schat gerekend, die ging computeren. Zijdelings uit mijn ooghoeken zag ik een reeks steampunkkerstbomen passeren.

Yep. Mijn kerstboom staat van gisteren maar vandaag moet hij dus in een steampunktree veranderen, ook al kreeg mijn boom op Facebook al alle lof gisterenavond..

Sorry mensen, ik heb heimwee naar ons huwelijk en de fantasiewereld die ontstond door iedereen in steampunktenue te laten komen. De attributen heb ik, waarom niet in de kerstboom verwerken?

Yep, we zwieren er hoedjes, wekkers, stoelstrikken in taft, sleutels, vogeltjes en boa’s in. En in plaats van de piek, komt mijn hoed met optiekersbrilletje. Mijn kerstbruid is klaar. Ik ben tevreden en mijn ventje ook.

Hij is ondertussen aan het 3D-printen geslagen. Sinds de aankoop heeft dat ding nog niet stilgestaan! Elk jongetje heeft zijn speeltje nodig, zeg ik dan…

Ik ben blij dat hij ook graag “bronselt” (lees: prutst). Ik ben bezig, hij is bezig en het is gezellig op zijn woensdags, samen apart tesamen.

En nu de brievenbus… of begin ik aan het knopenboeket dat ik beloofde te maken voor mijn vriendin die mij tot haar ‘bruidsmeid’ (=bridesmaid naar analogie van ‘huisband’ =husband) benoemde. Laat ik dat doen!

Dilemma: ik heb honger!

Dat gaat voor, eerst de maag dan het koppeke!

Vandaag ben ik dus naarstig bezig, al zeg ik het zelf, zo tussen de was, de koffie en het geplande boodschappen doen door.

Of we nog aan de boodschappen toekomen? Dat weet ik zo net nog niet. Op dit ogenblik lijkt het me te koud, heb ik leukere dingen te doen en ik kan het op mijn ventje schuiven: hij is nog niet in bad geweest, geschoren en aangekleed en dat is zijn ritueel vooraleer hij buiten komt. En ik ga vooral niet alleen boodschappen sleuren dus…

We zien wel, het is wat het is…

Moh neen! Hij komt hier nu binnen met een stretch jeansbroek die verdoken in een zak met kleren voor de kledijcontainer bestemd was.

Mister Gay has arrived!

Ik heb niks tegen gay, als je gay bent dan toch! Maar ik neem aan dat hij hetero is aangezien hij met mij getrouwd is.

Het moet gezegd, mijn ex en mijn schat hebben wat meer vrouwelijke hormonen dan de gemiddelde man maar soms heb ik zoiets van: je mag een luisterend oor hebben, je mag wenen bij emotie, je mag veel kuisen (dan moet ik het niet doen!) maar

P L E A S E!!!

als je wil dat ik me veilig voel en uitgedaagd genoeg in een relatie, wees alstublieft ook genoeg vent om me goesting te doen krijgen. En een vent in een stretchbroek geeft me het gevoel dat hij aan balletdansen gaat beginnen.

Een Aaaaaaargh-gevoel dus. .. 😱🙄

Soit. Ik wijk af. Ik ga mijn zinnen verzetten en wat knutselen.

OW nee, eerst eten.

En tegen dan is de knutselgoesting over want dat is ook een optie…

Uitdagingen genoeg vandaag, eens kijken vanavond wat ervan geworden is. Ik hou mezelf op de hoogte!

En mijn ventje zegt dat we gaan winkelen nu…🙄

Vee

Auteur: vee68

Ik ben nu vooral mezelf, hou van steampunk, motorrijden, creatief bezig zijn met interieur, heb eindelijk weer een boeiend werk en toffe collega’s, verf, olieverf, tandwieltjes en knopen. Mijn 4 shihtzu's zijn mijn 'keppetjes' Mijn gezin gaat altijd voor.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Kitea

Ontdek de wereld

Athea denkt luidop

Over (het gebrek aan) creativiteit, zelfreflectie en je-weet-wel

HARME BLOGT

marginale blogs van een 74 jarige

Hiking in Belgium

De blog over vinyl, muziek, koffie en veel meer!

Katrienity

Op zoek naar kosmos in de chaos

Welkom op deze site

Lees met plezier op onzeblognl en als je iets wil weten kunnen wij daar gemakkelijk even een onderwerp van maken.

tassertief

't Assertief

Fashion emergency

Your emergency, my challenge!

L.M. Sacasas

Technology, Culture, and Ethics

Oleastre

Ons gezinsleven met ADHD

Drawn In

Art • Nature • Exploration

Assertiefjes

Wat bezielt me

ADHD Café Maastricht

Ontmoetingsplek voor jongeren en volwassenen met AD(H)D

%d bloggers liken dit: