Hier zit ik weer

Wakker geworden om 4u in een leeg bed. Waar is hij naartoe? Hij moet toch niet werken?

Eventjes naar beneden checken en ja hoor, hij ligt in de zetel. Waarom?

Schat, je snurkte en het ging in crescendo en ik geraakte niet in slaap.

Ik heb zo’n deja-vue-gevoel… zo begon het vervreemden van mijn ex die uiteindelijk nooit meer in mijn bed kwam liggen.

Sorry!

Het is niet erg, schat. Je was moe en direct vertrokken.

Het ligt zeker aan dat stomme bier van gisteren. Op teamdag eindigde de lachyogasessie (man, dat woord moet je wel drie keer lezen!) in een proefsessie bij een brouwerij. Het was geeneens lekker en om snel te vergeten want de ‘gids’ was vol van zichzelf, zei dat we vragen mochten stellen en toen ik dat deed, werd ik op mijn plaats gezet. Daar zit ik als 49-jarige op te wachten, hoor!

Mijn baas zag het en zei: adem in, adem uit! En dat deed ik 1 keer en liep toen weg uit de uiteenzetting.  Mijn hersenen blokkeerden bij “er stond helemaal geen gruut op tafel, MEVROUW!” En toen had het geen zin meer om te blijven staan. De interesse waarmee ik stond te luisteren, was plots weg. Foetsjie!

En de buitenlucht trok me. Ik ben trouwens echt geen bierdrinker en ik had al in mijn jeugd de Carlsbergfabrieken in Denemarken bezocht dus what’s new?

De tijd dat ik heug tegen meug blijf luisteren naar uiteenzettingen van mensen die me niet interesseren, is voorbij. Ik doe het niet meer, zo belangrijk is dat geblaat allemaal niet.

En alles daarbuiten is veel interessanter, ik gebruik mijn tijd om in quality time om te zetten.

Maar ik wijk weer af. Mijn ventje en ik gingen samen weer het bed in. Zijn okselput geeft geborgenheid, maar ik lig nu klaarwakker. Dus ik ben weer beneden, at een boterham of drie met choco en geniet van de vlammen en mijn doggies.

Vanavond is er personeelsfeest met als thema “steamy punk”. Ik las wel dat de dress code ‘ casual chic ‘ is maar wij gaan lekker in onze trouwtenue.  Dat weet ondertussen iedereen. Je hebt een thema of je hebt het niet, we zullen ze daar eens laten zien wat steampunk is! En als ik zeg dat ik zo ga, dan ga ik ook zo. Keep your cameras ready!

Yep. En ervoor zal ik nog een tukske ter compensatie doen. Mijn honden snurken ook dus I am one of the pack 🙄

 

Vee

 

Auteur: vee68

Ik ben nu vooral mezelf, hou van steampunk, motorrijden, creatief bezig zijn met interieur, heb eindelijk weer een boeiend werk en toffe collega’s, verf, olieverf, tandwieltjes en knopen. Mijn 4 shihtzu's zijn mijn 'keppetjes' Mijn gezin gaat altijd voor.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s