Liefde is…

Vanochtend  voel ik tonnen energie. Ik kan de hele wereld aan. Ik ben in een kwartiertje tijd klaar, haar gekamd, kattenwasje, koffie genomen, boterhammen gesmeerd voor het werk, kachel aan, ontbeten, aangekleed en met de doggies op schoot aan de blog.

Ik voel het, het wordt een productieve dag.

Mijn ventje die ging uitslapen, is toch opgestaan. Hij is welkom ware het niet dat ik nu verplicht moet zeggen dat ik me net goed voel alleen, dat alles net goed zit: de warmte, de lichten, de stilte…

Dat begrijpt hij wel als ik hem het scenario voorschotel dat ik ook om vier uur samen met hem zou opstaan. Wat dat met zijn ochtend zou doen?

We zijn wie we zijn, veel samen maar ook de nodige tijd apart.

Soms heb ik nood aan een bed waar ik alleen in lig en dat past als hij de nacht doet. We passen zo goed samen omdat we niets aan onze gewoontes hoeven te veranderen. Het valt als een puzzel ineen.

Eerlijk gezegd hebben we dikke chance gehad om elkaar toch in die mate te vinden online. Hoewel hij me de pieren uit de neus vroeg en ik ook mijn antennes had opstaan is het toch een dikke match!

Dus zijn we opnieuw getrouwd, in volle romantiek en met de nodige leute. En met de gedachte om vooral te genieten van elkaar, van de tijd samen en apart.

Hij is een persoonlijkheid met eigen tics, ik ook. Anders was ik niet bij hem, mocht hij mij altijd gelijk geven. Ik heb nood aan grenzen maar ook aan het aftasten ervan.

Hij voldoet aan alle criteria -check, en nee, ik ben niet berekenend want hoewel alles hierboven zo over komt, gaf mijn liefde voor hem de doorslag.

Wij ontmoetten elkaar om een koffie te drinken, ik zei hem dat ik ging binnenkomen en mocht ik hem naar niets vinden, dat ik alweer weg zou zijn voordat hij wist dat ik er was.

Ik ben blijven plakken.

Voila, klaar voor het werk nu. Ik vlieg er in!

 

Vee

Auteur: vee68

Ik ben nu vooral mezelf, hou van steampunk, motorrijden, creatief bezig zijn met interieur, heb eindelijk weer een boeiend werk en toffe collega’s, verf, olieverf, tandwieltjes en knopen. Mijn 4 shihtzu's zijn mijn 'keppetjes' Mijn gezin gaat altijd voor.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s